W-Tap mobiel watertappunt

W-Tap mobiel watertappunt voor kleinschalige evenementen, festiviteiten of sportiviteit.

Het mobiele W-tap watertappunt is een innovatieve voorziening die gratis drinkwater beschikbaar stelt ter plaatse. Dit opvallende watertappunt is ontworpen om duurzaamheid, toegankelijkheid en gemak te combineren. Het biedt een eenvoudige en milieuvriendelijke manier om onderweg, bij evenementen of op festiviteiten toegang te krijgen tot schoon drinkwater. Met een simpele druk op de knop vult hij uw herbruikbare fles.

Hygiene

Het W-Tap mobiel watertappunt is uitgerust met geavanceerde technologieën die zorgen voor een betrouwbare en hygiënische watervoorziening. Het maakt gebruik van een speciaal UV-systeem dat bacteriën elimineert waardoor het altijd veilig is om te consumeren. Het watertappunt is zo ontworpen dat het gemakkelijk te gebruiken is voor mensen van alle leeftijden en fysieke mogelijkheden.

Dit initiatief bevordert niet alleen het gebruik van herbruikbare waterflessen, maar vermindert ook de afvalproductie van plastic wegwerpflessen. Door gratis drinkwater aan te bieden, stimuleert het W-tap watertappunt een gezonde levensstijl en draagt het bij aan een duurzamere en meer milieubewuste samenleving.

Het gemak van uw W-Tap mobiel watertappunt

Of je nu dorst hebt na het sporten, een flesje wilt vullen voor onderweg, of gewoon je dagelijkse waterinname wilt bijhouden, het ‘Gratis Drinkwater’ W-Tap mobiel watertappunt staat altijd voor je klaar. Geniet van het gemak, de kwaliteit en de duurzaamheid die dit innovatieve watertappunt te bieden heeft.

Mobiel

* Het W-Tap watertappunt is gemakkelijk verrijdbaar en heeft een top-bord dat aan beide zijde is te voorzien van een logo of productkenmerk. In de W-tap ballen is er ruimte voor visitekaartjes of productplacement d.m.v. afbeeldingen of het origineel product.

* Het W-Tap mobiel watertappunt kan worden geleverd met the Blue Bottle drink en/of thermosflessen.

Hoogte van de W-tap mobiele versie: 2.60 mtr.
Footprint 60 x 60 cm
Aansluitingen water: d.m.v. een Gardena snelkoppeling op gewone waterleiding
Aansluitingen elektra: 220v.
Afvoer: intern in een van de onderste ballen of vrije loop in de open ruimte.

Aankoopprijs: 2.495,- exclusief btw.