( +/- 20.000 inwoners / 111.000+ toeristen meerdaags verblijf* / 56.000+ dag cruisetoerisme*) 2021

Refill Bonaire vulkaart - Refill Bonaire - Gratis drinkwater

Samenwerken aan een schoon Bonaire én het welzijn van dier, natuur en mens!

Ambassadeurs!

Binnen het Refill Bonaire project werken we samen met diverse organisaties. Zij zijn de ambassadeurs van het project en ontvangen van ons, naast de posters, stickers en informatiefolders een eigen voorraad Blue Bottles met hun persoonlijk logo. Deze Blue Bottle worden pas na verkoop met ons afgerekend. De winst na de verkoop kunnen zij geheel naar eigen inzicht inzetten en uitgegeven. Wij stellen hier geen voorwaarde aan. Zij kunnen dat bijvoorbeeld gewoon uitgeven aan de waterrekening, voor waterbakken, het leidingwerk, etc.

STEUN LOKAAL

Zo steunt u met uw aankoop al deze organisaties met hun mooie werk en krijgt u de beschikking over een ‘Gratis drinkwater’netwerk. Op de informatiefolder staat ook de QR code voor de gratis te gebruiken Refill app. Hier tapt u straks u Blue Bottle gratis vol met heerlijk Bonaire drinkwater. Hierdoor hoeft u geen water of frisdrank te kopen in flessen, drinkpakken of kleine verpakkingen. Zo vermijden we de aanvoer van al die eenmalige verpakkingen naar Bonaire en wat hier niet aankomt hoeft ook niet als afval verwerkt te worden. Zo ontstaat er dus ook gelijk minder zwerfafval!

Download dan de Refill app. die vindt u via deze pagina.

Awa di Boneiru

U als gebruiker van het Refill Bonaire programma werkt dus indirect mee aan het terugdringen van afval op het eiland, steunt lokale organisaties in hen belangrijk werk en draagt dus bij aan het welzijn van de zwerfdieren, de schilpadden, ezels, flamingo’s, Loras, prikichi, de natuur en de mangrove. Maar bovenal zorgt u dat Bonaire leefbaar blijft en schoner wordt.

Onze ambassadeurs,..

Stap binnen bij een van onze ambassadeurs en koop een van hun Blue Bottle’s. Zo steunt u echt lokale organisaties en kunnen zij hun mooie werk blijven uitvoeren. Op dit moment werken wij samen met:

Bonaire Wild Bird Rehab
Fundashon Kunuku Kakelvers / FKK Animal Rescue
Mangrove Info Center
Mangrove Maniacs – Bonaire Lac restoration project
Sea Turtle Conservation Bonaire / STCB

[ ? ] Meedoen of eerst even op FACEBOOK kijken voor het Refill Bonaire project?

[ ! ] Met behulp van onze email neemt u direct contact op.

Bonaire Blue Bottle's - Refill Bonaire - Gratis drinkwater
* Bij deze organisaties koopt u hun eigen Blue Bottle. Zij gebruiken de winst voor hun werkzaamheden. Koop hun Bottle!