Je eigen Refill locatie beheren?

Refill Holland gratis drinkwater

Gratis drinkwater Refill Holland netwerk


Onze ambassadeurs!

Zij zijn de motor van het project. Het Refill Netwerk kan alleen groeien met behulp van enthousiaste ambassadeurs: per provincie, streek, gemeente of stad. Zet zo uw eigen locatie op!!

Op elke locatie zorgt u voor het invoeren van de watertappunten, u introduceert het project bij ondernemers, onderhoudt contact met hen en neemt ze op in het netwerk. Daarvan maakt u een foto – zie onze waterdragers – en plakt samen met hen de sticker.

Neem dan snel contact met ons op!

Wij zorgen voor alle tools en voor een eigen Blue Bottle! Door de verkoop daarvan zorgt u voor de eigen groei en steunt u indirect lokale Cleanup teams en/of organisaties voor dier en natuur!

Uw Blue Bottle staat hier!

Doe mee aan Refill Holland waar lokaal gratis drinkwater centraal staat.

De gratis Refill app staat hier!

De beste kwaliteit drinkwater!

De doelstelling van het project is heel simpel; het gebruik van drinkwater in plastic flesje drastisch terugdringen en dan zeker op locaties waar dit nu echt al hard nodig is. De drinkwaterkwaliteit in Nederlandse steden is perfect echter de bezoeker/toerist koopt, door de onwetendheid over de gratis verkrijgbaarheid van drinkwater massaal water in plastic flesjes. Hierdoor is er een constante stroom aan plastic [zwerf]afval en wordt de toch al fragiele leefomgeving van mens, dier en de natuur belast.

Ons project informeert die bezoeker/toerist over de gratis verkrijgbaarheid, de drinkwaterkwaliteit, het hoe en waarom van water drinken, brengt samen met ondernemers een netwerk van waterpunten tot stand en biedt met the Blue Bottle [de thermosfles 2.0] een perfect alternatief om gewoon kraanwater te gebruiken. Zo wordt het [zwerf]afval teruggedrongen, ontstaat er een ‘groene’ bewustwording en is er een directe verbetering van het leefklimaat.

Wij noemen dat PRecycling!

Niet opruimen, maar ingrijpen voor het gebeurt! 

Mee doen! of meer weten?

Neem contact op via: gratis drinkwater