Wie, wat waar zijn die waterpunten?

Deur en raam sticker gedeeltelijk


Je vindt ze overal: London, Delft, Bonaire, Wateringen en,..

‘Gratis drinkwater’ is een netwerk van waterpunten waar een houder zijn herbruikbare fles gratis kan vullen met gekoeld drinkwater. Zo’n waterpunt is een locatie waar de ondernemer dit water in eigen beheer verstrekt. Dit kan gewoon uit de kraan, uit een kan, de koelkast, jerrycan of waterkoel-unit. Downladen van de Refill app. kan via de onderstaande QR code of via Refill: https://refill.org.uk/get-the-refill-app/

QR doe voor Refill app download


Waar vind ik die waterpunten?

Elk waterpunt wordt herkenbaar weergegeven door de pijltjes op de mobiele Refill applicatie en d.m.v. blauwe druppeltjes op de diverse kaarten van toeristische organisaties. Daarnaast zit de opvallende sticker altijd duidelijk op het pand. Een officieel Waterpunt maakt zich nog beter zichtbaar door het ophangen van de Waterpoint-poster, door tafelpromotie of op bijvoorbeeld hun website of socials. Materiaal hiervoor is op aanvraag te downloaden.

Blue Bottle's verkopen is geld verdienen met water!

Elk officieel Waterpoint heeft de mogelijkheid de 500 ml. Blue Bottles met gratis Active dop te verkopen/aan te bieden aan hun gasten/klanten voor een vaste maximale verkoopprijs van €15,- euro. [vergelijkbare kwaliteitsflessen kosten rond de 35,00 / 40,00 euro] De Big Blue Bottle heeft een inhoud van 750 ml. en gratis Active dop en is verkijgbaar voor €20,-. 

Waterpunt 2.0

Locatie eigenaren die meer informatie willen over ‘Gratis drinkwater’ nemen contact met ons op.
Dat kan via deze link: gratis drinkwater

Meer weten over een watertappunt voor aan de muur of als vrijstaande unit?
kijk hiervoor op deze pagina: W-tap