Drinkwaterpunt?

Wie, wat waar zijn die waterpunten?

Deur en raam sticker gedeeltelijk


Ontdek zo’n Gratis Drinkwaterpunt met Refill en the Blue Bottle

Wil je altijd toegang hebben tot gratis drinkwater, waar je ook bent? Ontdek de wereld van Gratis Drinkwater met het Refill-netwerk en de unieke Blue Bottle. Niet alleen draag je zo bij aan een schonere planeet door het verminderen van plastic flessen, maar geniet je ook van gekoeld drinkwater op de meest onverwachte plekken.

Waar Vind Je een Gratis Drinkwaterpunt?

Met het Gratis Drinkwater-netwerk vind je openbare waterpunten en unieke Refill waterpunten over de hele wereld. Openbare waterpunten zijn beschikbaar op locaties zoals parken, pleinen en openbare gebouwen. Refill waterpunten daarentegen worden aangeboden door bewuste en duurzame locatiehouders, zoals winkels, horeca, duikshops en autoverhuurbedrijven. Deze waterpunten zijn altijd bereikbaar en herkenbaar aan de blauwe druppeltjes op de kaarten van toeristische organisaties en opvallende stickers op het pand.

Blue Bottle’s verkopen is geld verdienen met water!

Bij elk officieel Waterpoint heb je de mogelijkheid om de Blue Bottle’s aan te schaffen. Deze hoogwaardige herbruikbare RVS flessen zijn eerlijk geprijsd voor een vaste verkoopprijs van €17,95,- euro voor de 500 ml fles met Active of Cayy dop en €24,95 voor de 750 ml fles met Bamboo of DeLuxe dop. Dit is niet alleen een duurzame keuze, maar ook een slimme investering, aangezien vergelijkbare kwaliteitsflessen elders tot wel €30,- tot €45,- kosten.

Drinkwaterpunt 2.0

Ben je een locatie-eigenaar en wil je meer informatie over het aanbieden van Gratis Drinkwater op jouw locatie? Neem dan contact met ons op via email: gratis drinkwater.

Wil je meer weten over watertappunten voor aan de muur of als vrijstaande unit?

Bezoek dan onze pagina: W-tap.

Ontdek de voordelen van Gratis Drinkwater met Refill en Blue Bottle en draag bij aan een duurzamere wereld. Download de Refill app via de QR code of via deze link:

Refill: https://refill.org.uk/get-the-refill-app/.