De Blue Bottle

Steun lokale doelen,. tap gratis drinkwater,. leef gezond!

sapje uit een h-eerlijke thermosfles - the Blue Bottle


Onze Blue Bottle’s noemt men ook wel de thermosfles 2.0 en deze is speciaal ontwikkeld voor warme gebieden zoals het Caribisch gebied, tropische eilanden of woestijnen. Zijn Cool Body® bestaat uit een dubbelwandige roestvrijstalen vacuümconstructie met een harde poeder-gecoate buitenkant, hierdoor is hij niet alleen ijzersterk en stootvast, maar voelt gelijktijdig prettig aan en geeft het absoluut geen waterdruppels of condens.

De Blue thermos Bottle is licht, niet te groot, ligt lekker in de hand en is gemaakt van 100% duurzaam roestvrijstaal. Verkrijgbaar in alle uitvoeringen via de webshop of bij ambassadeurs die onze visie delen.

Drink gewoon kraanwater!

VOORDEEL: Koele dranken blijven in de Blue Bottle ook echt 12 uur koel!

De uit Nederland meegenomen populaire plastic drinkwaterfles werkt in warme gebieden gewoonweg niet. Door de omgevingstemperatuur is elke drank in een gewone fles binnen no-time lauw en de uit het plastic loskomende weekmakers zorgen voor een heel onaangename smaak en reuk aan je lauw opgewarmde drankje.

Kouder, koeler, langer, beter!

Een mooie bijkomstigheid is dat onze blauwe thermosfles ook perfect is voor de thee, koffie, soep of chocomel in koude streken. Warme dranken blijven zeker 6 uur warm. Een unieke eigenschap die al die andere plastic floppers echt niet hebben.

Daarnaast is hij zo bedacht dat je er direct uit kan drinken. Door de brede opening gaan er heel gemakkelijk vruchten, ijsklontjes en soepballen doorheen. Na gebruikt maak je hem met een afwasborstel in een teiltje heel gemakkelijk weer schoon.


Blauw is het nieuwe groen!

De Blue Bottle is 100% recyclebaar en de dop is 100% BPA-vrij! Zelfs volledig gevuld blijft hij drijven en je kan hem – zonder de dop – gewoon gebruiken als drinkbeker op je bureau of tafel op de porche of dakterras. Maar natuurlijk is de Blue Bottle het perfecte souvenir met een gegarandeerd jarenlang gebruiksplezier.

’n blauwe fles als statement

“No Water, No Life. No Blue, No Green!” – quote: Sylvia Earle

Doormiddel van laser kan de fles voor bedrijven/organisaties gepersonaliseerd worden. Hiervoor draagt die corporate Blue Bottle ’n logo, slogan en beeldmerk dat door middel van lasergravering wordt aangebracht. Het resultaat is altijd super strak en blijvend. Het tast de levensduur van de fles en/of de harde poedercoating absoluut niet aan. Verkoop van gepersonaliseerde flessen start bij 24 stuks.

Top!

* De 500 ml. Blue thermos Bottle met GRATIS Active dop heeft een consumentenprijs van €15,- incl. btw. [of gelijkwaardig in lokale munt]  De 750 ml. Big Blue thermos Bottle met GRATIS Active dop heeft een adviesprijs van €20,- incl. btw. [of gelijkwaardig in lokale munt]

* De dop of rubber sluitring is los verkrijgbaar. Daarnaast zijn ook sportdoppen, bamboe of RVS doppen te koop.

Meedoen! Of meer weten?

Neem contact op via: gratis drinkwater