Gratis drinkwater

Hoe is ‘Gratis drinkwater’ tot stand gekomen?

gratis drinkwater Eveline Bonaire 2017

Ontdek de revolutie – van Bonaire naar Wereldwijd!

Ontdek hoe het innovatieve concept van ‘Gratis Drinkwater’, oorspronkelijk geboren op Bonaire, zich in slechts twee jaar heeft ontwikkeld tot een mondiaal initiatief. Dit baanbrekende project, ondersteund door de unieke Blue Bottle en de universele Refill app, streeft ernaar het gebruik van eenmalig te gebruiken plastic flesjes, blikjes en bekertjes drastisch te verminderen.

Doorbreek de cyclus van zwerfafval – Een duurzame missie!

Wist je dat Nederlandse gemeenten jaarlijks maar liefst €192 miljoen besteden aan het opruimen van zwerfafval? Met ‘Gratis Drinkwater’ kunnen we dit met minstens 10% per jaar verminderen, waardoor zwerfafval direct zichtbaar afneemt. Sluit je aan bij onze inspanningen voor een schonere omgeving!

Ontdek onze waterpunten – Een netwerk van verandering!

In samenwerking met lokale overheden, ondernemers en andere belanghebbenden creëren we een netwerk van waterpunten waar vers water beschikbaar is. Deze locaties zijn herkenbaar aan opvallende raam/deur-stickers en zijn gemakkelijk te vinden via de gratis Refill app.

Samenwerking – Voor een betere toekomst!

Door nauw samen te werken met verschillende belanghebbenden, zoals lokale overheden, horecaondernemers en toeristische organisaties, streven we naar een gemeenschappelijk doel. Met jouw deelname versterken we niet alleen onze impact, maar creëren we ook een ‘groene’ bewustwording en verbeteren we het leefklimaat.

Ontdek de Blue Bottle – Het duurzaam alternatief!

Maak kennis met de Blue Bottle, ons betaalbare alternatief voor dagelijks gebruik. Met een vaste verkoopprijs van slechts €15,00 voor 500ml, bieden we een hoogwaardige, milieuvriendelijke oplossing. Verkrijgbaar via onze waterpunten en promotieteams!

Doe mee – Draag bij aan een schonere toekomst!

Samen dringen we zwerfafval terug, creëren we bewustwording en verbeteren we ons leefklimaat. Sluit je aan bij de beweging van ‘Gratis Drinkwater’ en ervaar de positieve impact van PRecycling!

Wil je meer weten of meedoen? Neem contact op via: gratis drinkwater