Blue bottle sappie in het glas


Stop Plastic

Een Duurzaam Alternatief voor Plastic Flessen

De Blue Bottle is dé oplossing voor wie plastic wil vermijden zonder concessies te doen aan kwaliteit of gemak. Gemaakt van 100% recyclebaar RVS en vacuüm geïsoleerd, is de Blue Bottle niet alleen duurzaam, maar ook stijlvol en praktisch.

Waarom?

  • Geen Plastic!: Je zegt Nee tegen plastic flessen en draag bij aan een schonere planeet.
  • Eerlijk Geprijsd: Onze thermosfles vriendelijk voor het milieu en voor je portemonnee.
  • Steun Lokale Initiatieven: Bij elke aankoop ondersteun je lokaal basisschool DRNKWTR projecten, Cleanupteam acties, dier- en natuurorganisaties.
  • Gratis Refill App: Met onze Refill app krijg je toegang tot gratis drinkwater wereldwijd, waardoor je nooit meer water in plastic flessen hoeft te kopen

Kenmerken

De Blue Bottle onderscheidt zich door zijn Cool Body van RVS met een keiharde blauwe fluweelzachte poedercoating. De dubbelwandige vacuümconstructie zorgt ervoor dat dranken tot 12 uur koud blijven en warme dranken ruim 6 uur warm. Met een inhoud van 0,5 liter is hij geschikt voor diverse dranken, van water en sap tot hete koffie of thee.

Merkpromotie en Personalisatie

Personaliseer jouw Blue Bottle vanaf 24 stuks met logo, beeldmerk of slogan door middel van lasergravering. Hiermee creëer je niet alleen een uniek en exclusief presentje, maar versterk je ook de merkuitstraling van je bedrijf.

Stop Plastic en Maak een Statement

Met de Blue Bottle maak je een krachtig statement: IK STOP PLASTIC. Door kraanwater te drinken uit onze herbruikbare thermosfles draag je bij aan een betere wereld en laat je zien dat duurzaamheid belangrijk voor je is.

De waarde,.

  • De consumentenprijs voor de 500ml Blue Bottle bedraagt € 17,95 incl. btw.
  • Voor organisaties, bedrijven, scholen of winkels zijn er stafelprijzen: vraag ernaar!
  • Opstartkosten voor laseren: € 94,- excl. btw.
  • Laserkosten per fles variëren van minimaal € 2,75 tot maximaal € 3,95 excl. btw.

Kies vandaag nog voor de Blue Bottle en sluit je aan bij de beweging om plastic gebruik te verminderen. Neem contact met ons op voor meer informatie of bestel er een direct online.