Samen op weg?

In een opvallende trailer staan we straks opvallend in het zicht bij supermarkten, sportevenementen, clean-ups, braderieën, optredens, kermissen en festivals. Op de stoep bij basisscholen geven we gastlessen en lopen korte cleanups rond de school.

Lokale Cleanup teams zijn straks [pro]actief met onze DRINK WATER trailer aanwezig bij dorpsfeesten, sportevenementen, city en strand Cleanups, muziekfestivals en gastlessen bij openbare scholen. In de trailer komen gratis kraanwater-tappunten, inlevergaten voor kleine PET flesjes en drinkblikjes, een unieke zwerfafval wand en verkoopt men de en PROOST eco-statiegeld-glazen en Blue thermos Bottle’s die alle Cleanup team opruimacties mogelijk maken. 


We zoeken nog een opvallende plek om haar prominent te stallen,..


Na de transitie tot DRINK WATER trailer is er op de lange zijde ruimte voor bedrijfspromotie in de vorm van een A3 of A4 sticker. De opbrengst hiervan zorgt dat we onze trailer rijdende houden. Maar eerst alle kleine reparaties en een vakkundig interieurbouw. Westlandse bedrijven zijn altijd wel iets aan het doen bij non-profit projecten hier en ver buiten Westland.

Dat geldt ook voor onze DRINK WATER trailer!?

Wie helpt mee aan deze leuke uitdaging?

Neem dan contact op met Rob van Holstein via Whatsapp. op: +31 6 12 99 99 33
Of Cleanup team Westland via info@cleanupteam.org